1 d’abr. 2015

David Guetta UMF 2015

David Guetta va oferir una actuació arriscada al UMF, amb molt Hip-Hop i molts canvis de tempo. També hi va haver-hi algunes estrenes. No va ser el millor set de David Guetta, però va ser una actuació correcta, fins i tot per tractar-se del DJ més influent de tots els temps (Que no ens enganyem, però tampoc són gaires).


David Guetta va començar amb la intro que ja porta fent servir des de fa uns mesos i va seguir amb la remescla d'Albert Neve del seu single Play Hard. Després va estrenar una remescla, que no sabem qui l'ha fet de Truffle Butter de Nicki Minaj, Drake i Lil' Wayne. És possible que sigui seva però jo crec que si ho és es coproduida amb algú altre.
A continuació va punxar un mashup amb una ID i get Low de Dillon Francis i DJ Snake, que va enllaçar amb Shot Me Down i Bad, dos cançons que Guetta va llançar l'any passat. Va seguir amb Ain't A Party, la seva col·laboració amb GlowInTheDark i Harrison i Heat d'Autoerotique i Felix Cartal. Tot seguit va punxar un mashup entre CoCo d'OT Genasis i Overdrive de Calvin Harris i Ummet Ozcan i després la remescla que Play 'n' Skillz van fer a Tom Ford de Jay-Z. A continuació va sonar un mashup entre diverses remescles de Blame de Calvin Harris i John Newman i l'acapella de Turn Me On. El set de David Guetta continuava amb la remescla de Jordy Dazz a Fancy de Charli XCX i Iggy Azalea, que va enllaçar amb Turn Up The Speakers de Martin Garrix i Afrojack. Seguia amb Afrojack, i la remescla que va fer de Hey Mama,el seu nou single des de listen, que va combinar amb la versió original. A continuació arribava Mic Check de TJR i GTA.
Després va estrenar una nova col·laboració amb GlowInTheDark: Clap Your Hands (Ell va confirmar el títol), que no em va agradar gens, i que va enllaçar amb Daft Ragga de NLW. Seguia amb un mashup que fusionava Allein de Pryda i The Drums de Sonic & Twoloud.
David Guetta va seguir amb Secrets de Tiësto, KSHMR i Vassy i anb un mashup entre Faded de ZHU i What's Up Suckaz de TJR. I després va tornar a produccions pròpies amb Dangerous, de que va combinar la original i la seva autoremescla; Lovers on The Sun, combinant la original amb les remescles de Blasterjaxx i What I Did For Love amb les remescles de VINAI.
Tot seguit va punxar el mashup entre WanderWall de Oasis i Helicopter de Martin Garrix i Firebeatz, i a continuació va estrenar la seva col·laboració amb Garrix.
Finalment va punxar la remescla d'Alesso de Titanium com a gran final

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada