23 de març 2015

Crítica: Banda sonora de Home


Ja he escoltat la banda sonora de Home, que sens dubte és la més ambiciosa d'una pel·lícula d'animació fins ara.


La cançó que obre aquesta banda sonora és Towards The Sun, una gran cançó composada i interpretada per Rihanna que ja va ser llançada fa unes setmanes.
La segona cançó és Run to me, interpretada per Clarence Coffee Jr, que també m'ha encantat. Incorpora uns tocs electrònics però molt suaus i amb poca percussió, cosa que malhauradament no és molt freqüent.
La tercera pista l'ocupa Cannonball, interpretada per Kiesza, que també incorpora alguns elements electrònics, però no tants com la resta de cançons d'aquesta artista canadenca com Hideaway.
La següent cançó és As Real as You and Me, també de Rihanna, on només hi ha la seva veu i el piano. També una cançó excel·lent.
La cinquena cançó s'anomena Red Balloon. No està malament, però és la cançó que menys m'ha agradat del disc.
La sisena cançó del disc torna a ser una cançó interpretada i composada per Rihanna: Dancing in The Dark. Encara que sigui bastant lenta, Dancing in The Dark té uns sintetitzadors que li donen un toc Dubstep, però sense ser molt destacats.
La setena pista del disc l'ocupa Drop That, de Jacob plant. És una producció molt contundent, més apta per a festivals que per a una pel·lícula adreçada infantil. Drop That és una producció correcta, però crec que no casa amb la resta del disc.
El disc acaba amb Feel The Light, la cançó principal del film, interpretada per Jennifer Lopez, que encara que no sóc gaire fan d'aquesta cantant m'ha encantat.

La banda sonora de Home m'ha sorprès molt gratament per una part i per l'altra m'ha agradat molt, però sense sorprendre'm. El primer que hem de tenir en compte és que Home és una pel·lícula d'animació adreçada als nens, pel que no era d'esperar que tingues una banda sonora de tanta qualitat, Per altra part el disc comptava amb Rihanna, una artista que mai em decepciona.
En conclusió, la banda sonora de Home és un disc que us recomano molt i que si us agrada la música pop i electropop us agradarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada