28 de març 2015

Oliver Heldens UMF 2015

Oliver Heldens performs during the Ultra Music Festival 2015
Oliver Heldens també va actuar ahir a la nit a l'Ultra Music Festival, més conegut com a UMF. És el primer cop que actua a aquest festival, però ja ho fa a l'escenari principal.
L'actuació em va agradar, però no va haver-hi cap gran sorpresa, excepte el parell d'ID's que va fer sonar.
Al seu set va fer sonar el millor Deep House, començant per This, la seva col·laboració amb Sander Van Doorn i seguint amb una ID i un de Mashup, entre Prayer in C i Intoxicated, que ja va fer sonar al seu podcast setmanes enrera. Després torn de Finally, el proper senzill de Mr. Belt & Wezol.
A continuació va arribar la seva remescla de Return of the Mack, de Lady Bee i Rochelle i la remescla de Tchami del Take U There de Jack Ü i Kiesza. Això fa pensar que tots dos artistes ja hen fet les paus.
Després va venir un dels seus darrers llançaments: You Know, amb Zeds Dead; seguit de Selecta de La Fuente amb l'acapella de No Good de The Prodigy.
L'actuació d'Oliver Heldens seguia amb la remescla que va fer del Can't Stop Playing de Gregor Salto i Dr. Kucho i  Gecko (Overdrive), la producció amb la que Heldens va saltar a la fama.
Després va venir una altra ID i va finalitzar amb tres produccions pròpies: la remescla d'Outside, Melody i Koala, en aquest ordre.

Tracklist




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada