1 de març 2015

Els protagonistes del mes: Febrer

Avui estrenem nova secció! el primer dia de cada mes farem un repas amb els 5 protagonistes del mes anterior. Comencem!
5. Taylor Swift
El més destacable que ha fet Taylor Swift aquest mes ha estat estrenar el videoclip de Style, el tercer senzill de 1989 després de Blank Space i Shake it Off.
A més ha anunciat una col·laboració amb Kanye West, que podria ser una versió Hip-Hop de Bad Blood.



4. Sia

Aquest mes Sia ha donat els primers detalls del seu proper disc, que s'anomenarà This is Acting i que estarà format per cançons que no planejava interpretar ella. A més va interpretar Chandelier als Grammys, però es va quedar sense premi.


3. Ariana Grande
Ariana Grande va actuar a la mitja part del All-Star de la NBA i als Grammys.
A més aquest més ha iniciat la seva primera gira, The Honeymoon Tour, que la portarà a Barcelona el dia 16 de Juny,
A més aquest mes ha estrenat el videoclip de One Last Time.


2. Lady Gaga
La notícia més destacada d'aquest mes referent a Lady Gaga és, sense cap mena de dubte la seva actuació als Oscars. Fora de l'àmbit musical també s'ha comentat molt dos notícies: El seu compromís amb l'actor Taylor Kinney i la seva aparició a la propera temporada de la sèrie American Horror Story, que s'estrenarà a l'Octubre.
Però tornem a l'àmbit músical, que és el que ens interessa: Va actuar a la ceremonia dels Grammys i va guanyar-ne un, ha anunciat un segon disc Jazz al cotat de Tony Bennett, ha registrat la cançó Cake i la hem vist a l'estudi al costat de Paul McCartney.


1. Katy Perry
Aquest mes. Katy Perry va actuar a la Superbowl, l'event televisat més vist de l'any, que a més aquest any va batre rècord d'audiència. A més va interpretar By The Grace of God (Que finalment no serà llançat com a senzill) a la gala dels Grammys, encara que un any mes es va quedar sense aquest guardó estant nominada a les categories més importants.
El dia 16 va estar en concert a Barcelona com a part del Prismatic World Tour.
Durant el mes de Febrer Katy Perry també ha estat portada de la revista Billboard i ha anunciat que treballa en un disc acústic i un disc amb un estil més enfocat al dance,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada