29 de maig 2022

Novetats urban 29/5

 Bad Gyal, Ed Sheeran amb Quevedo i Wisin & Yandel amb Jhay Cortez i Sech han estrenat nova música aquesta setmana.

La Prendo és la primera cançó original que Bad Gyal estrena aquest 2022. És un dembow produït per Leo RD, responsable de la producció de diversos dels èxits de Tokischa (entre els quals hi ha, per descomptat, la seva primera col·laboració amb Rosalia, Linda). He de dir que no és un gènere que em cridi massa l'atenció, però La Prendo m'ha semblat particularment fluixa.



Llueve és la col·laboració a quatre bandes de Wisin & Yandel, Jhay Cortez i Sech. No sé si volen repetir l'exit de Fiel de Wisin i Jhay Cortez, que va ser un dels reggaetons que més va sonar el 2021, però Llueve no és una proposta gaire memorable ni que cridi gaire l'atenció.


Ed Sheeran ha estat promocionant el seu senzill 2Step amb una dotzena de noves versions orientades a diferents mercats amb col·laboradors diferents. Així que era inevitable que n'arribés alguna orientat al mercat hispà (i, de fet, encara ha tardat més del que m'esperava). L'escollit ha estat el raper canari Quevedo, que clarament ha estat l'artista revelació dins el panorama urbà espanyol aquest 2022.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada