27 de maig 2022

Ed Sheeran reedita Equals amb 4 cançons inèdites

Ed Sheeran estrena avui la reedició del seu últim disc Equals de cara a la gira d'estadis que comença aquesta nit a Cardiff. Aquesta nova versió del quart àlbum en solitari del cantautor anglès inclou un total de 24 pistes, entre les què hi ha les 14 de l'edició estàndard del disc publicada a l'octubre, 4 cançons inèdites i diversos senzills i col·laboracions que ja havia publicat anteriorment.

La veritat és que les quatre cançons noves, tot i que no estan malament, aporten més aviat poc al conjunt del disc. Però, més enllà d'això, tant el fet de recollir tot els continguts que envolten l'etapa Equals en un únic disc com el de revitalitzar-lo amb alguna cançó nova, encara que no tinguem cap senzill potencial, m'agraden. 

Les altres cançons que ja coneixiem són Afterglow, el senzill que Ed Sheeran va estrenar a finals del 2020 per crear expectativa pel seu retorn, però que no va aparèixer a l'edició estàndard d'Equals, i Peru, la seva col·laboració amb el raper Fireboy DML que no ha sortit del top10 de la llista oficial britànica des del mes de gener i que encara es manté al número 8. També tenim la versió de Bad Habits amb Bring Me The Horizon, la de The Joker and The Queen amb Taylor Swift i les de 2Steps amb Lil Baby i Quevedo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada