30 de maig 2022

Novetats dance 30/5

Jonas Blue, Alesso, Armin Van Buuren i Felix Jaehn han estrenat noves produccions aquesta setmana.

Do It Better és el títol de la col·laboració de Felix Jaehn i Zoe Wees que arribava divendres a les plataformes digitals. És una proposta dance amb un so molt suau clarament orientat a les ràdios, sense massa sorpreses i amb un drop massa buit pel meu gust.


Armin Van Buuren i Wrabel col·laboren a Feel Again, una producció original que té molts elements propis de la música trance però un tempo molt més relaxat.

Com ja és tradició en gairebé tots els senzills d'Alesso, fa uns dies el suec va publicar el VIP Mix del seu llançament més recent, una cançó que es diu Words i que compta amb la veu de Zara Larsson. Aquesta nova versió compta amb un so més orientat als festivals i les pistes de ball i es queda amb molt pocs elements de la versió original de Words.

Per acabar, tenim Perfect Melody, el nou senzill de Joans Blue amb la veu del londinenc Julian Perretta. Com era d'esperar, és una proposta bastant comercial, amb un so suau i estiuenc, que no està malament. No té res nou ni sorprenent, però és força enganxosa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada