14 de maig 2022

Novetats pop 14/5

Feid, Rita Ora, Mark Ronson i One Republic han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Mark Ronson col·labora amb Lucky Daye a Too Much, el primer senzill del DJ/productor britànic en 18 mesos. Com era d'esperar, és una cançó molt inspirada en els sons R&B i funk dels anys 80 i amb una producció molt detallada. He de dir que m'ha agradat més del que m'esperava.

A banda de Hold My Hand de Lady Gaga, l'altre senzill que apareixerà a la banda sonora de Top Gun Maverick és I Ain't Worried, interpretada per One Republic. És una cançó pop uptempo, també amb l'atmosfera retro que ja vam poder sentir al senzill de Lady Gaga i en què podem sentir Ryan Tedder en un registre més agut del que és habitual.

Després de sorprendre amb el seu anterior senzill Nieve, que apostava per un so orientat al house, Feid torna al reggaeton amb Castigo, el seu segon senzill com a artista principal del 2022. No sona malament, però tampoc ofereix res millor ni diferent del que vam poder veure al seu últim àlbum Inter Shibuya que la faci destacar. Sota el meu punt de vista, és un llançament totalment oblidable, i això que últimament Feid és dels artistes urbans que més escolto.

Per acabar, tenim el nou senzill de Rita Ora. Es diu Finish Line, és una composició de Diane Warren i apareixerà al documental d'ESPN 37 Words.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada