30 de maig 2022

Novetats pop 30/5

Zara Larsson, Calvin Harris amb Dua Lipa i Joan Dausà protagonitzen les novetats del cap de setmana dins el món del pop.

Comencem parlant de Queda't Així, la nova proposta de Joan Dausà. Aposta per un so molt estiuenc que la fa destacar dins el catàleg del cantautor santfeliuenc, i és que Queda't Així és la primera cançó en català que compta amb la producció d'Alizz. No està gens malament, però la veritat és que amb les grans expectatives que van crear per aquesta col·laboració, m'esperava alguna cosa més. Sobretot pel que fa a la producció, perquè la de Queda't Així es queda bastant lluny de les produccions que Alizz ha fet per artistes com C Tangana que sonen, simplement, espectaculars.


Quatre anys després d'arrasar les llistes d'èxits amb One Kiss, Calvin Harris i Dua Lipa uneixen les forces per segona vegada. Potion, que també compta amb la participació del raper estatunidenc Young Thung, és el primer avançament del nou projecte de l'escocès: el segon volum de Funk WAV Bounces. Malauradament, Potion em sembla molt més fluixa que One Kiss i, malgrat els noms tan reconeguts que hi ha involucrat, el resultat és bastant discret.




Fa uns dies, Zara Larsson publicava en exclusiva a Spotify la versió que ha fet de Lay All Your Love On Me d'ABBA. En la defensa de la cantant sueca, hem de dir que podria haver fet un cover menys arriscat i més proper a la cançó original, però ha decidit portar la cançó totalment al seu terreny: la intèrpret de Lush Life proposa una versió orientada al house, però amb un so molt suau del clàssic d'ABBA, amb una producció minimalista que contrasten amb les instrumentacions grandioses de la formació sueca i fent un joc amb el vocoder bastant interessant. La veritat és que a mi m'ha deixat una mica indiferent i trobo que si la volia portar al house, hauria funcionat millor amb un so més potent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada