7 de maig 2022

Novetats EDM /5

Kygo, VCATION, Sam Feldt amb Jonas Blue, Robin Schulz amb David Guetta, Saint JHN amb Imanbek, i Oliver Heldens han estrenat noves produccions aquesta setmana.

Cinc anys després de Shed A Light, David Guetta i Robin Schulz tornen a unir forces a On Repeat. Si la seva primera col·laboració estava totalment orientada a les ràdios, aquesta nova producció conjunta sembla orientada més aviat als festivals, tant per la veu distorsionada i repetitiva com pel drop amb els greus com a protagonistes. M'hauria agradat que el drop fos més potent (o si més no un contrast més accentuat entre les estrofes i el drop) i en general em sembla un llançament sense res memorable ni que el faci destacar, tot i que el signin dos noms tan coneguts i amb tants èxits.

Aquesta setmana també hem rebut la nova producció de VCATION, el duo de John Martin i Michel Zitron. És una producció que va creixent de manera lenta i subtil. Sona molt bé tot i que també he de dir que no em sembla al nivell d'altres propostes seves, com Love You Long Time, pel poc paper que hi té la veu. 

Jonas Blue i Sam Feldt estrenen avui el primer senzill del seu projecte conjunt Endless Summer. Es diu Till The End, compta amb la veu de Sam DeRosa i és una proposta dance comercial sense massa a destacar.

El nou llançament de Kygo es diu Freeze i és una pista de poc més de 8 minuts que el mateix músic noruec ha definit com una  de les seves preferides que hagi fet mai. És una cançó en què encara podem trobar reminiscències del tropical house i les veus retalaldes que hem pogut veure en tantes altres de les seves cançons, però amb un so bastant diferent del que Kygo havia fet fins ara, apostant per un so molt delicat i creant una atmosfera bastant especial. També és una cançó força original pels estàndards de Kygo pel que fa a estructura: la veu no comença fins passats dos minuts d'introducció i l'únic drop no arriba fins passats els sis minuts. Freeze no em desagrada, però tampoc m'acaba d'entusiasmar del tot. Ara bé, la interpreto com una senyal que Kygo començará a fer coses noves en el futur immediat, cosa que crec que és una molt bona notícia. 

Després que el remix que Imanbek va fer de Roses es convertís en una de les cançons més escoltes arreu del món el 2020, no és casualitat que Saint JHN hagi volgut comptar amb una remescla seva pel seu nou senzill  The Best Part of Life. Però dit ràpid i clar: es queda molt lluny de la màgia que va aconseguir Imanbek amb el remix de Roses.


I Was Made For Lovin' You és la segona col·laboració d'Oliver Heldens in Nile Roders, que arriba tres anys després de Summer Love. Sampleja la tornada d'I Was Made For Loving You Baby de Kiss i la porta a la fusió de house i disco que ja hem vist en anteriors produccions de Heldens.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada