23 de maig 2022

Novetats 23/5

Rina Sawayama, Tchami, Frank Walker amb Sam Feldt i Lucas & Steve amb Retrovision han publicat nova música aquesta setmana.

Frank Walker, Sam Feldt i Zak Abel uneixen forces a Madness, una producció dance amb elements de tropical house a la producció. Però els elements electrònics tenen tan poc protagonisme en el conjunt de la cançó que torbo que seria injust classificar-la dins de cap subgènere de la música house. Em recorda bastant a l'estil de diverses produccions de Lost Frequencies, sobretot al seu èxit del 2017 Crazy. En general, no em sembla un mal llançament, però no trobo que tingui res vocalment ni pel que fa a la producció que la faci memorable i que eviti que et deixi indiferent.


El proper mes de setembre podrem escoltar Hold The Girl, el segon àlbum d'estudi de Rina Sawayama. De moment, l'autora de Bad Friend i Chosen Family ens n'avança el primer senzill This Hell, una cançó pop amb influències rock i amb alguns tocs gòtics a la producció. El seu primer disc em va agradar molt i tinc ganes de descobrir aquest nou projecte, però la veritat és que m'esperava alguna cosa més del seu primer senzill. Això no vol dir que no m'hagi agradat, sinó que espero que al disc poguem trobar cançons més interessants.


Higher Calling és el nou senzill de Tchami i Marten Hørger. Hørger ja havia publicat diverses produccions per Confessions, el segell discogràfic de Tchami, però aquesta és la seva primera col·laboració. És una pista house sense gaires sorpreses, que no té els sons excèntrics que podem trobar en altres produccions de Tchami, però que tampoc està gens malament.

Per acabar, tenim Summer.mp3, la primera col·laboració de Lucas & Steve i Retrovision. És una producció progressive house melòdica que aconsegueix trobar un bon equilibri entre les reminiscències dels anys de màxima esplendor d'aquest subgènere de la mà d'artistes com Basto o Avicii i una sonoritat més propera a les tendències actuals. És una pista gairebé instrumental, en què els samples vocals tenen un paper més aviat anecdòtic, i potser tenir un apartat vocal la faria un llançament més rodó, però la producció és prou interessant perquè no sigui necssari.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada