6 de maig 2022

Novetats pop 6/5

Doja Cat, Tove Lo, DNCE i Lady Gaga hhan estrenat noves cançons aquesta setmana.
Dimarts per fi vam poder escoltar hold My Hand, el senzill que Lady Gaga publica des de la banda sonora de Top Gun Maverick. A banda de compondre i interpretar Hold My Hand, Lady Gaga s'ha encarregat de la composició de la resta de la música de la pel·lícula amb Hans Zimmer (tot i que tot fa pensar que cap de les altres pistes en què l'autora de Joanne està involucrada serà una cançó pròpiament dita).

Hold My Hand és una power ballad amb una influència molt forta dels èxits d'aquest estil que encapçalaven les llistes als anys 80 que sobretot podem notar a la percussió i als sintetitzadors, però també a la interpretació vocal. Els primers segons de la cançó tenen sentit en el conjunt de la pel·lícula perquè representen un walkie talkie amb poca senyal, però trobo que a la versió de la cançó que ha arribat a les plataformes digitals i a les ràdios podriem haver omès aquesta introducció. No em desagrada, però sent la primera cançó original que Lady Gaga estrena en gairebé dos anys, m'hauria agradat alguna cosa més emocioant.


També des de la banda sonora d'una pel·lícula que s'estrenarà als cinemes d'aquí a unes setmanes ens arriba el nou senzill de Doja Cat. Vegas és una cançó trap sense massa sorpreses que apareixerà al biòpic d'Elvis Presley dirigit per Buz Luhrmann.


No One Dies From Love és el nou senzill de Tove Lo. És una cançó synthpop que m'ha semblat molt encertada, però trobo a faltar que tingui una producicó una mica més contundent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada