7 de set. 2021

Remescles 7/9

Topic, Vantage i Shouse presenten noves remescles pels seus senzills actuals.

Divendres, Vantage va publicar la primera remescla oficial pel seu nou senzill I Found You, que compta amb la veu de Benjamin Ingrosso. L'encarregat de reimaginar la cançó ha estat el músic francès Myd, que s'allunya bastant de l'original, distorsionant la veu del cantant i compositor suec per fer-la més greu i renovant-ne totalment la producció. Això sí, la nova producció s'emmarca dins l'estil influenciat per Daft Punk que ja tenia la versió original.



Love Tonight del duo australià Shouse s'ha convertit de manera totalment inesperada en un dels èxits de l'any en el panorama electrònic. Robin Schulz publica la remescla que n'ha fet aquesta setmana, que la veritat és que no em diu res. No sóc un gran fan de l'original, però aquesta remescla no hi aporta res que la faci millor.



Topic i Bebe Rexha han publicat l'EP de remescles oficials de la seva col·laboració Chain My Heart. La primera és la que ha fet FRDY, apostant per un so future house extremadament similar al de David Guetta. I com passa precisament amb moltes produccions del francès, no m'agrada que la producció més enllà del drop sigui tan buida. Després ve la versió que n'ha fet Dario Rodriguez, que pren alguns elements del Slap House, però els fusiona amb sons més experimentals. Les dues remescles restants, signades per MAEZTRO i HUTS, porten Chain My Heart a un so house obscur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada