8 de set. 2021

Lana del Rey anuncia oficialment Blue Banisters + estrena Arcadia

Blue Banisters és el títol del vuitè treball discogràfic de Lana del Rey, que ha estat anunciat oficialment fa un parell d'hores. Arribarà a les plataformes digitals el proper 22 d'Octubre i una mica més endavant en format físic. Lana del Rey ha acompanyat l'anunci del seu nou projecte amb l'estrena d'un nou senzill, anomenat Arcadia, i que suposa el quart avançament de Blue Banisters després dels tres singles que va estrenar simultàniament el 20 de maig.

La veritat és que les tres cançons que va estrenar el passat mes de maig (Blue Banisters, Text Book i Wildflower Wildfire) no em van agradar gens i pràcticament esperava que finalment quedessin descartades, però finalment no han estat així i totes apareixen en el tracklist de Blue Banisters que la pròpia Lana del Rey ha confirmat avui. Arcadia em sembla una cançó molt més interessant, però tampoc puc dir que m'acabi d'entusiasmar del tot. Compta amb una instrumentació molt més rica de la que tenien els seus dos últims discos amb Jack Antonoff i té un aire de cançó dels crèdits d'una pel·lícula. 

Tracklist de Blue Banisters:

1. Text book

2. Blue Banisters

3. Arcadia

4. Interlude - The Trio

5. Black Bathing Suit

6. If You Lie Down With Me

7. Beautiful

8. Violets for Roses

9. Dealer

10. Thunder

11. Wildflower Wildfire

12. Nectar of the Gods

13. Living Legend

14. Cherry Blossom

15. Sweet Carolina


Lana del Rey ja ha anunciat diverses edicions del disc, en les quals s'hi poden trobar un total de 4 portades diferents. La primera serà la que arribarà a tot arreu i la que tindrà digitalment, la tercera és exclusiva de la seva botiga web i la última (que és la meva preferida) serà exclusiva de determinades cadenes depenent del país i com sempre passa amb aquestes coses, segurament no arribarà aquí.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada