10 de set. 2021

Novetats 10/9


Nicky Romero, Jonas Blue amb R3hab i Ava Max, Lisa, Ed Sheeran i Sofia Reyes amb Becky G estrenen nous senzills aquesta setmana.

Shivers és el tercer avançament (i segon senzill oficial) que Ed Sheeran estrena del seu proper disc Equals. És una cançó bastant animada, tot i que amb menys protagonisme dels sons electrònics que Bad Habits.

Al 2019, W&W i Nicky Romero van col·laborar per primera vegada a Ups & Downs, una proposta que se situava al punt mig entre la contundència que caracteritza la música del duo neerlandès i el so més melòdic habitual en les produccions de l'autor de Toulouse i Like Home. Aquesta setmana tornen a unir forces a We're Still Young, una producció que torna a repetir la mateixa fórmula, però no ho fa amb tant encert. Més aviat m'ha recordat a I Want You To Know, la col·laboració que Nicky Romero i Armin Van Buuren publicaven la primavera del 2020. Malgrat això, We're Still Young és una proposta més que sòlida.

R3hab, Jonas Blue, Ava Max i Kylie Cantrall estrenaven ahir la seva cançó conjunta Sad Boy, que em sembla una pista dance bastant genèrica i que no té res destacable. I que definitivament no ofereix res millor que les cançons d'Ava Max en solitari.

Lisa de Blackpink ha estrenat el seu primer senzill en solitari LALISA. Pel que he vist, la majoria de fans d'aquesta formació coreana ha qualificat aquest debut en solitari com una decepció, però tampoc és gaire diferent del que jo m'esperava.




Per acabar tenim Mal de Amores, el nou senzill de Sofia Reyes en col·laboració amb Becky G. Aposta per una combinació de cumbia i reggaeton bastant original, i no està gens malament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada