19 de set. 2021

Remescles 19/9

Nora en Pure, Dimitri From Paris i Afrojack estrenen aquesta setmana noves remescles.

Afrojack estrenava divendres la seva remescla per a Okay, que porta la recent col·laboració de Nicky Romero, MARF i Wulf al future rave. A diferència de la gran majoria que es porta una producció originalment més melòdica a aquest estil, Afrojack aconsegueix una transició cap al drop prou fluïda. Però segueixo pensant que un drop així trenca l'atmosfera que crea la veu de la cançó, que sembla que demani que trenqui de manera melòdica


Divendres, Tove Lo estrenava una remescla pel seu senzill Cool Girl, signada per la DJ/productora sud-africana Nora En Pure. Sincerament, no sé per quina raí han decidit publicar una remescla oficial d'una cançó que originalment va sortir l'any 2016. En tot cas, no em queixo, perquè és un dels millors singles de Tove Lo i el resultat d'aquesta nova versió no està gens malament.


Per acabar, tenim una d'I Found You de Vantage i Benjamin Ingrosso. En aquest cas l'encarregat de reimaginar la col·laboració del productor francojaponès i el cantant nòrdic ha estat Dimitri From Paris, que manté molts elements de la producció original, però aconsegueix un resultat bastant interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada