7 de juny 2018

Videoclips setmana 23

Resultat d'imatges de tove lo 2018

Aquesta setmana hem rebut nous videoclips de Meghan Trainor, Tove Lo i Rita Ora.


Dilluns Meghan Trainor va compartir el segon videoclip per una cançó del seu proper disc, que ja serà el tercer àlbum de la seva carrera. Si ho recordeu, fa poques setmanes va estrenar un doble single conformat per les cançons Let You Be Right i Can't Dance, i la que ha estat secollida per promocionar-la ha estat la primera. El videoclip no està malament, però el trobo massa senzill i amb cap al·licient per tornar-lo a veure.



Ahir ens va arribar el videoclip de la macrocol·laboració entre Rita Ora, Cardi B, Bebe Rexha i Charli XCX. El cert es que si la cançó tira enrere, el videoclip encara més, tenint en compte que al ser artistes de primer ordre i totalment solicitades ara mateix no van poder trobar un dia en el què filmar juntes.... (Cardi B encara té excusa)....  un desastre. I algú em pot explicar per què Bebe Rexha va decidir filmar la seva part amb poca definició per donar-l'hi un efecte retro quan les seves col·legues no?



I d'una macrocol·laboració en passem a una altra: Tove Lo ha estrenat una nova versió de la seva cançó bitches en la què ara també hi participen Charli XCX, Icona Pop, Elliphant i ALMA. El vídeo exemplifica perfectament allò que penso d'ella: no fa música dolenta però podria ser més subtil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada