10 de juny 2018

Notícies setmana 26

Resultat d'imatges de nicki minaj 2018Aquesta setmana hem de comentar notícies sobre Katy Perry, Nicki Minaj i Lauren Jauregui.


Nicki Minaj ha desvelat la portada del seu proper disc Queen, que es posarà a la venda al mes d'Agost i del que ja en coneixem el doble single Barbie Tingz/Chun Li.



Per celebrar el primer aniversari del disc, Katy Perry ha publicat la edició especial de Witness a les plataformes de streaming, que inclou dos cançons extra: Dance With The Devil i Act My Age, i aquesta segona val molt la pena. Fins ara només es trobaven disponibles en una edició especial del CD que no havia estat distribuida a nivell global. A més ha compartit un vídeo del procés d'elaboració d'una de les cançons del disc, Power, en la què va treballar amb el músic anglès Jack Garratt.



Com possiblement ja sabreu, Lauren Jauregui és la telonera de la gira sud-americana de Halsey, sent la primera sèrie de concerts que ofereix en solitari. Ha aprofitat per estrenar tres cançons noves: Toy, No Expectations i Inside Myself.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada