12 de juny 2018

Notícies setmana 23

Entre avui i ahir ja hem rebut notícies relacionades amb Bruno Mars i Janet Jackson, Ariana Grande, Troye Sivan, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Nicky Romero i Ariana Grande.


Iggy Azalea ha desvelat que té intenció de llançar el seu EP Surviving The Summer el proper 
 de Juliol. Esperem que aquesta vegada hi hagi sort. Font.


Nicki Minaj va anunciar ahir el llançament de la seva col·laboració amb Ariana Grande BED com a segon senzill oficial de Queen, el seu quart àlbum que arribaria aquest mes d'Agost. BED sortirà aquest dijous, però recordeu que la setmana que ve està programada la col·laboració que les dos van fer pel disc d'Ariana Grande.

A més, ahir la rapera va anunciar que sortirà de gira conjuntament amb Future. No passarà pel nostre país i la data que ens queda més aprop des de Catalunya és la de Bordeaux. Tot i així, l'autora d'Anaconda ja ha dit que s'afegiran més països, així que veurem si hi ha sort.
He de dir que encara que no passi per Barcelona m'agrada veure com passa per països europeus que normalment les gires mundials no visiten com Luxemburg o Eslovàquia. El que no m'agradi és que s'hagi decantat per no fer una gira en solitari ja que, jo personalment (i suposo que molta més gent) tenia bastantes ganes de veure-la en directe, però no a Future, que és un artista que té un atractiu zero per mi. Si són tan amigues l'hauria pogut fer amb Ariana Grande no?





Tornem a parlar de les col·laboracions d'Ariana Grande, ja que també teníem pendents la que va fer amb Troye Sivan pel seu disc Bloom. La cançó s'anomena Dance To This i sortirà demà, com a tercer senzill del disc del cantant sud-africà. Font
Janet Jackson ha començat a preparar el seu proper àlbum, i malgrat que encara no ha començat a gravar, Metro ha informat de què ja ha quedat amb Bruno Mars per treballar en una futura col·laboració. La idea de col·laborar va sorgir quan el hawaiià es va assabentar que Jackson és seguidora dels seus llançaments. Veurem si acaba convertint-se en una realitat. Suposo que en cas que sí, ho farien un cop Bruno Mars acabés la seva gira mundial que la setmana que ve el portarà a Barcelona i Madrid.


Nicky Romero ha anunciat que divendres de la setmana que ve, dia  22 de Juny, publicarà el seu nou senzill Duality. En podem sentir un avançament i la veritat és que fa bona pinta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada