2 de juny 2018

Notícies setmana 22


Aquesta setmana hem rebut novetats sobre Lady Gaga, Ariana Grande i LAUV.


Resultat d'imatges de lady gaga diane warren billboaRDDiane Warren ha concedit una entrevista a Music Week en la què ha parlat dels seus projectes pels propers mesos. Una de les cançons que ha mencionat és una que ha co-composat amb Lady Gaga i que podrem escoltar aquest mateix any, pel què podem deduir que serà una de les cançons de la banda sonora d'A Star Is Born. 

Les dos van col·laborar en la composició de Til It Happens To You, una cançó per la banda sonora del documental The Hunting Ground sobre els assetjaments sexuals a les universitats nord-americanes, que va ser nominada tant a l'Oscar com al Grammy de millor banda sonora.


Seguim parlant de l'autora de Bad Romance i Perfect Illusion: ha passat les dos últimes setmanes a Nova York, lluint constantment estilismes molt més elaborats dels què ens té acostumats (cosa que a mi em fa olor de sessió de fotos o entrevista filmada, o vídeo si ens volem posar encara més optimistes), ha estat a l'estudi a la seva ciutat, amb Tony Bennett en algunes ocasions, i també amb Mark Ronson en altres. Jo un nou disc de duets per aquest nadal el veig molt factible, si voleu la meva opinió.

També he vist algunes fonts assegurar que ha estat a l'estudi amb l'extravagant artista Hip-Hop Tyler The Creator, encara qye jo personalment no he vist res que em faci estar convençut que això és cert.

Però al cap i a la fi ja sabem de qui parlem així que no en podem treure cap conclusió.

Passem ara a parlar d'Ariana Grande: la intèrpret de Dangerous Woman ha confirmat que el seu quart àlbum Sweetener, que es posarà a la venda en unes setmanes ja està totalment acabat i que té intenció de fer algunes trobades amb fans per què el puguin sentir abans que ningú, com ja han fet altres artistes en els últims anys. També ha confirmat que hi haurà una col·laboració amb Nicki Minaj anomenada The Light Is Coming. Segurament seria el següent senzill del mes i s'estrenaria aquest mes.
Va enregistrar-ne set versions amb set rapers diferents, i la millor (evidentment) va ser la que va fer amb la rapera amb qui ja ha col·laborat a Side To Side, Bang Bang i Get On Your Knees. A mi ja sabeu que m'agraden les dos però penso que la gràcia d'una col·laboració entre dos artistes és que sigui una sorpresa. Si en fan constantment, en part, perd l'encant.

LAUV ha publicat definitivament el seu àlbum Met You When I was 18 que ha anat estrenant cançó per cançó durant dos anys, afegint-hi un total de quatre cançons noves a més dels senzills. Es podrà comprar a partir de la setmana que ve en format físic, encara que només en vinil i no en CD.

Halsey és a punt de començar la segona part de la seva gira mundial pel disc Hopeless Fountain Kingdom, que la portara a Madrid al Setembre, i la va promocionar tornant-se a reunir amb Lauren Jauregui (qui serà la telonera en les dates d'Amèrica del Sud) per intrepretar el seu duet Strangers a Good Morning America.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada