5 de juny 2018

Notícies setmana 23

Resultat d'imatges de halsey
Tenim novetats relacionadesd amb Ariana Grande, Nicki Minaj, Halsey i Rita Ora.



En una entrevista amb una ràdio italiana, Rita Ora ha dit que el seu proper disc està programat pel Novembre i que inclourà tots els senzills que ha editat des que treballa amb Warner Bros, és a dir a partir de Your Song.

Halsey ha anunciat que té intenció de presentar nova cançó en les properes setmanes. S'especula amb que el seu tercer àlbum d'estudi ja estaria força avançat i podria arribar aquesta tardor. Això no em casa amb el fet que aquesta mateixa setmana comença el segment llatinoamericà de la gira de Hopeless Fountain Kingdom i que té concerts programats fins la tardor....


Ariana Grande ha estrenat en directe The Light Is Coming, la seva col·laboració amb Nicki Minaj. Ara en coneixem més detalls: la versió d'estudi s'estrenarà el 20 de Maig (un dimecres, sí), el mateix dia que es podrà reservar el disc.



Nicki Minaj ha insinuat que tenen més d'una col·laboració llesta, la qual cosa tindria lògica si pensem en que n'han fet una pel disc de cada una i la casualitat ha colgut que s'estrenessin amb tan poca diferència.
La intèrpret de Dangerous Woman, a més, protagonitza el número de juliol de l'edició britànica de Vogue.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada