22 de juny 2018

Novetats setmana 24

Resultat d'imatges de meghan trainor 2018 billboard
En els últims dies hem rebut nova música d'Ariana Grande, Meghan Trainor, Kris Kross Amsterdam, Nicky Romero, Calvin Harris i Tujamo.

Ariana Grande ha donat el segon avançament de Sweetener, que també està produit per Pharrell. He de dir que no m'ha agradat gaire: trobo que és una cançó molt repetitiva, i que sembla que deixa tot el pes a la producció, una producció que tamopc és res de l'altre món. Però sobretot el que em deixa una mica decebut és veure la gran influència que té en la música de la ex-actriu de Victorious el fet que treballi amb un productor o un altre. En fi, caldrà esperar a que surti el disc el proper 18 d'Agost i trobar-hi les cançons produides per Max Martin.




Amb la reserva digital del disc, Meghan Trainor va avançar un nou senzill promocional anomenat All The Ways. No està malament però no és tan interessant com el seu actual senzill Let You Be Right o l'anterior cançó promocional Can't Dance.



Dillon Francis ha compartit la remescla que ha fet d'un dels èxits del moment a nivell global: I Like It, la col·laboració de Cardi B, Bad Bunny i J Balvin. He de dir que aquesta nova remescla m'ha agradat més que la original, ja que l'hi dóna la empenta que a la versió inclosa en el disc Invasion of Privacy l'hi falta.



Nicky Romero publica Duality, la seva primera original Progressive House des de fa un bon grapat de mesos. Es tracta d'una pista instrumental molt elaborada on els instruments es combinen amb els sons orgànics, que a mi personalment m'ha agradat, però que s'ha de dir que té un defecte a tenir en compte: en certa manera és massa poc contundent per estar orientada als festivals, etc i si és una producció destinada a ser escoltada únicament, potser l'hi falta alguna cosa més. Però el resultat ja us dic que m'ha agradat.



One Kiss, que ja fa tres setmanes que és número 1 a la llista mundial de Mediatraffic, ja té Extended Mix oficial que ha sortit com a part de l'EP que en compila totes les remescles així com el senzill en vinil.



Després d'haver-ho fet a Sun Goes Down, Bad i No Money No Love, David Guetta i Showtek tornen a col·laborar a Your Love. Una cançó que no està malament, però que ni ens hauríem molestat a comentar si l'haguessin signat uns altres noms.



Kris Kross Amsterdam tornen a col·laborar amb Conor Maynard a la veu, com ja ho van fer a Are You Sure (una de les meves cançons preferides del seu any), ara amb Whenever, reimaginant l'èxit de Shakira Whenever Wherever.




Per últim, Tujamo i La Fuente col·laboren a Funk You, una proposta força interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada