1 de juny 2018

Protagonistes Maig 2018

El Maig d'aquest any ha tornat a ser un més molt calmat pel que fa a novetats en el món de la música, cosa que està sent la tònica general d'aquest 2018.



7. Kygo i Miguel
Kygo: Total de mesos: 9 Mesos consecutius: -

Resultat d'imatges de kygo miguel billboard
Kygo i Miguel han estrenat el videoclip de Remind Me To Forget i han estat fent algunes actuacions en programes de televisió americans promocionar-la, cosa que no ha estat gaire efectiva ja que s'ha quedat fora del Hot 100. Tot i així, ha funcionat força bé en bona part dels mercats europeus.


6. Calvin Harris i Dua Lipa
CH: Total de mesos: 6 Mesos consecutius: 2
DL: Total de mesos: 2 Mesos consecutius: 2

Resultat d'imatges de calvin harris dua lipa one kiss videoNo cal ni dir que One Kiss ha estat arrassant tot el mes, portant ja sis setmanes al número 1 al Regne Unit i havent ocupat ja la primera posició de ls majoria de mercats europeus. Aquest mes n'han estrenat el videoclip i és una de les cançons que Dua Lipa va presentar a la final de la Champions League.


Resultat d'imatges de raye 20185. RAYE
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -


Raye ha llançat el seu terer EP Side Tape, que inclou els senzills Cigarrette i Decline, i ara a més n'ha extret també Confident, del que ja en tenim videoclip.

4. Logan Henderson
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -

Imatge relacionada
Henderson ha publicat el seu EP debut: Echoes of Departure and the Endless Street Of Dreams Part 1, que inclou les tres cançons que va llançar l'any passat i més lletres al títol que cançons. Pel títol podem deduir que l'ex-membre de Big Time Rush s'afegeix a la moda dels àlbums per parts, o més ben dit al recurs que fan servir artistes de poca popularitat. A més, aquest mes ha estat fent la seva primera gira en solitari, amb concert als Estats Units i Mèxic.


3. Nicki Minaj
Total de mesos: 9 Mesos consecutius: 2

Resultat d'imatges de nicki minaj may 2018
Nicki Minaj ha anunciat la publicació del seu quart àlbum Queen al mes d'Agost. Durant el mes de Maig va estrenar els videoclips pels dos avançaments que n'ha donat: Barbie Tingz i Chun Li. A més, va actuar a Saturday Night Live, un conegut programa de televisió americà considerat la promoció més efectiva que es pot fer.

2. Meghan Trainor
Total de mesos: 6 Mesos consecutius: -

Resultat d'imatges de meghan trainor may 2018

Meghan Trainor ha estrenat un doble senzill per crear expectació de cara al seu proper disc, previst per aquest 2018, que serà el tercer de la seva carrera, que el formen les cançons Let You Be Right i Can't Dance, que jo qualificaria com la millor i la segona millor novetat d'aquest mes, i que són molt mes interessants que el seu anterior senzill No Excuses. A més les ha estat promocionant en diversos programes de televisió americans.


1. Charlie Puth
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Resultat d'imatges de charlie puth may 2018
Després de postposar-lo uns quants mesos per poder ser ell mateix l'encarregat de la producció de totes les cançons, Charlie Puth ha publicat el seu segon àlbum d'estudi Voice Notes, que sens dubte acabarà com un dels llançaments més interessants del 2018 i més al pas que anem. Dos setmanes abans de la publicació del disc en va avançar The Way I Am.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada