10 d’abr. 2016

Videoclips 10/4

Avui us porto les nous videoclips de Bebe Rexha amb Nicki Minaj, Carly Rae Jepsen i Taylor Swift, entre altres.


Comencem amb el videoclip de No Broken Hearts el primer senzill de l'àlbum amb el que Bebe Rexha debutarà aquest any. He trobat aquesta cançó molt bàsica, i un intent desesperat de tenir èxit tot i que és una cançó molt  pitjor que altres cançons que havia llançat del seu anterior EP. Aquesta cançó compta amb la col·laboració de Nicki Minaj, i per mi la seva part és la millor de la cançó.




Seguim amb el videoclip de Boy Problems, el quart senzill que Carly Rae Jepsen publica del seu àlbum Emotion. Si no hi hagués tanta gent que li té mania (Per Call Me Maybe) seria una de les meves apostes per a ser la cançó de l'estiu.



També té nou videoclip Will.I am, que torna amb Boys & Girls acompanyat de Pia Mia. No sé sap si serà el primer senzill d'unnou àlbum en solitari, però no ho crec ja que el raper i productor va dir en una entrevista que considerava el format àlbum mort. La cançó no em desagrada, però tampoc m'acaba de convéncer.



I acabem amb el videoclip de New Romantics que és la despedida de 1989. El videoclip està confeccionat amb imatges de la gira i de moment es troba en exclusiva per a Apple Music. Suposo que les imatges són del DVD de la gira, però com que es troba en exclusiva en aquesta plataforma i per això no l'he vist no us ho puc assegurar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada