2 d’abr. 2016

Àlbums Q2



Durant el primer trimestre d'aquest 2016 hem tingut molts llançaments d'àlbums d'artistes destacats (Sia, Rihanna, Zayn,...), i a més alguns de molt bons. Però si el primer trimestre de l'any (abreviat moltes vegades com a Q1, ja que és el primer quart de l'any) ha estat bo, el segon pot ser que fins i tot sigui millor, amb nous discos d'Ariana Grande, Kygo i AlunaGeorge, entre altres. A continuació us deixo un resum amb aquests discos i la informació que en tenim.


Ariana Grande - Dangerous Woman (Surt el 20 de Maig)


El proper 20 de Maig es posarà a la venda el tercer àlbum d'Ariana Grande, anomenat Dangerous Woman i del qual ja n'hem pogut escoltar dos cançons: el primer senzill (També anomenat Dangerous Woman) i Be Alright.







Drake - Views From The Six


Encara no tenim data confirmada pel proper àlbum de Drake, però en teoria el llançarà durant aquest mes, probablement per sorpresa.
Inclourà els senzills Hotline Bling i Summer Sixteen.








Beyoncé - ??


El llançament del proper àlbum de Beyoncé, que serà el sisè de la seva carrera en solitari està envoltat de misteri. No sabem quan sortirà, però tenint en compte que la gira comença a finals de mes pràcticament podem donar per fet que aquest disc es llançarà aquest mes. El sisè àlbum de Beyoncé a més de música inclourà algun contringut visual.
Kygo - Cloud Nine (2016) - 2480x2480





 Kygo - Cloud Nine (13 de Maig)

Tot i que inicialment estava previst per al Febrer, Kygo finalment publicarà el seu àlbum debut el dia 13 de Maig. Està confirmat que inclourà Firestone, Stole The Show, Raging, Fragile, Stay i Nothing Left.





Meghan Trainor - Thank You (2016) -2480x2480


Meghan Trainor - Thank You (13 de Maig)

Una altra que treurà disc el 13 de Maig és Meghan Trainor. Presentarà Thank You, el seu segon àlbum d'estudi, del que ja en coneixem el primer senzill No.






AlunaGeorge - I Remember Promo 2016

AlunaGeorge - I Remember (29 d'Abril)

Falta menys d'un mes per que AlunaGeorge publiquin el seu segon treball discogràfic, i encara en coneixem molts pocs detalls. Només en coneixem el primer senzill I'm in Control i la cançó homònima del disc, que van estrenar al UMF.






Mike Posner - At Night, Alone. (2016) - 2480x2480
Mike Posner - At Night, Alone (6 de Miag)


Per últim tenim el segon àlbum de Mike Posner At Night, Alone; que inclourà totes les cançons de l'EP The Truth (Entre les que hi ha l'èxit I Took a Pill in Ibiza) i noves cançons.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada