24 d’abr. 2016

Beyoncé estrena Lemonade

beyonce-lemonade
Aqusta matinada, Beyoncé ha estrenat (De moment en exclusiva per a Tidal) el seu sisè àlbum d'estudi Lemonade. Com ja sabreu aquest disc ve acompanyat d'una pel·icula on van sortint les diverses cançons, que es va estrenar també ahir a la nit al canal americà HBO.

No se sap que passarà amb la distribució del disc, ja que per un costat hi ha el rumor que només estarà en exclusiva per a Tidal 48 hores i per l'altra hi ha gent que assegura que la cantant americana planeja mantenir Lemonade com a exclusiva d'aquesta plataforma de Straming per sempre. Tampoc no hi ha notícies sobre si es comercialitzarà en format físic, i també hi han dos rumors relacionats amb això: un diu que ja està llest per començar-lo a vendre la setmana que ve al merchandising de la gira i l'altre diu que en quinze dies més o menys arribarà a les botigues, això sempre i quan estigui disponible fora de Tidal.

Tracklist:

1. Pray You Catch Me
2. Hold Up
3. Don't hurt Yourself (feat. Jack White)
4. Sorry
5. 6 Inch (feat. The Weeknd)
6. Daddy Lessons
7. Love Drought
8. Sandcastles 
9. Forward (feat. James Blake)
10. Freedom (feat. Kendrick Lamar)
11. All Night
12. Formation

Sempre us aviso si tinc intenció de fer crítica dels discos o no, però en aquest cas no sé que dir-vos. Si es queda com a exclusiva de Tidal, probablement en no faci crítica (Ja que no tinc cap ganes de registrar-me en aquesta plataforma), però si el posa a Spotify aquesta setmana segurament sí que en faci. Per altra banda, si l'estrena fora de Tidal aquest divendres (Que em sembla el més probable, i a més el mateix que va fer Rihanna amb ANTI) també és probable que la faci, però estarà "a la cua" darrere dels nous discos d'AlunaGeorge i Drake.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada