25 d’abr. 2016

Rihanna i Drake perden el número 1 al Hot 100, que se'l queda Desiigner


Al Hot 100 d'aquesta setmana hi trobem moltes sorpreses: la primera de les quals és la davallada de Work. El primer senzill d'ANTI no cau de la primera posició a la segona ni a la tercera, sinó a la quarta. M'ha sorprés molt que hagi perdut tant en només una setmana. La primera posició se la queda Desiigner, un raper de 19 anys que ningú sap gaire d'on ha sortit, amb el seu senzill Panda.
Però els fans de Rihanna tampoc cal que us preocupeu gaire, ja que tant Kiss It Better com Needed Me pujen deu posicions situant-se a les posicions 70 i 23 respectivament.
Pel que fa a Meghan Trainor, també té una bona caiguda. Baixa de la quarta posició a la setena i ja s'allunya definitivament del número 1. I Took A Pill in Ibiza entra per primera vegada al top 5 de la llista de senzills de Billboard.

Pel que fa a les entrades al top 10, destaca la que fa Drake amb One Dance a la tercera, pujant 10 posicions. Molt probablement quan s'estreni el videoclip d'aquesta cançó arribarà al número 1 i realment trobo que s'ho mereix. Al Regne Unit aquesta cançó repeteix al capdamunt de la llista per tercera setmana consecutiva.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada