9 d’abr. 2016

Notícies relacionades amb Lady Gaga

Aquesta setmana, Lady Gaga ha estat a l'estudi amb Nile Rodgers, premiada pels Grammys i actuant a un event que busca prevenir la violència de gènere.





Dilluns va tenir lloc la gala en la que s'entregava el premi Jane Ortner, que premia els artistes que mostren  passió i  seva dedicació per transmetre alguna cosa a través de l'art. Aquest premi l'entregava el museu dels Grammys. A més de ser premiada, Lady Gaga va actuar cantant La Vie En Rose i New York, New York; acompanyada de la formació Brian Newman Quartet.



Dimarts a la nit, Lady Gaga va publicar una fotografia (Esquerra) a les xarxes socials, on es veia que estava a l'estudi amb Nile Rodgers, segurament treballant en la cançó del proper àlbum de Chic (formació de Rodgers) on hi col·labora ella.
I finalment, dijous a la nit, a la Universitat de Nevada, Lady Gaga va actuar amb Til It Happens To You a la gala It's On Us, que busca acabar amb la violència de gènere.







Un altre tema que no podem passar per alt és que el cap de setmana passat es va llançar sense el consentiment de Lady Gaga ni DJ White Shadow la cançó Cake / Cake Like Lady Gaga a iTunes, Spotify i Google, com a nou senzill del DJ holandès Jay Tromp. Al cap de poques hores va ser eliminada, però això no treu que va obtenir bones posicions a les llistes d'alguns països, i fins i tot va arriabr al número 1 a Vietnam. Aquesta cançó va ser composada, gravada i estrenada l'any 2012, durant la gira The Born This Way Ball, però no ha estat llançada de manera oficial.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada