29 d’abr. 2016

Novetat: This Is What You Came For

Calvin Harris - This Is What You Came For (2016) - 2480x2480
Ja us vaig avisar ahir del llançament de This Is What You Came For, la nova col·laboració entre Rihanna i Calvin Harris.

This Is What You Came For és una cançó electropop molt suau, amb algunes pinzellades de Deep House. La producció és molt bona, però no tant com m'esperava. En alguns moments de la cançó trobo que s'ha fet un ús excessiu de correctors vocals (AutoTune o similars), però en part això és per a que la veu encaixi a la perfecció amb la base, cosa que sens dubte Calvin Harris aconsegueix. He vist que a molta gent no l'acabava de convéncer el drop de la cançó. A mi, com a drop, tampoc m'agrada, però és que jo crec que simplement és un canvi introduit a la base de cara a la tornada, i no té cap intenció de ser un drop potent.
Tot i que això ja ho sabia abans d'escoltar la cançó, trobo que aquesta cançó té molt potencial per esdevenir una de les cançons de l'estiu.
A continuació us deixo la cançó completa a Spotify i el fragment d'un minut i mig que Calvin Harris ha publicat a YouTube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada