11 d’abr. 2016

Remix EP: Cheap Thrills

Divendres passat es van posar a la venda les remescles oficials de Cheap Thrills, el segon senzill que Sia llança des de l'àlbum This is Acting.

La primera remescla és la de Hex Cougar, que fa servir la versió amb Sean Paul i que aposta per un so trap que encaixa amb la cançó a la perfecció, contrariament al que esperava. La segona també utilitza la versio amb el jamaicà, però aposta per un so Deep/Future House que també encaixa a la perfecció amb el senzill de Sia.
La següent és la de RAC, que porten Cheap Thrills al Future Bass. El resultat no és dolent, però tampoc m'acaba d'agradar. A continuació trobem la de Nomero que aposta per sons molt obscurs i greus sense gaire encert.
En la seva remescla, Sted-E & Hybrid Heights també aposten per sons Deep/Future House. Si miressim només les bases de les remescles, seria la meva preferida i amb moltíssima diferència, però de cap manera queda bé amb l'acapella de la cançó. La següent remescla, la de Cyrill Hahn, aposta per sons molt minimalistes. Per acabar, tenim el remix de John J-C Carr que converteix Cheap Thrills en una cançó Deep/Future House molt ballable. Les estrofes molt bé, però el drop està totalment desencertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada