13 d’abr. 2016

Taylor Swift estrena el videoclip de New Romantics a Youtube/VEVO

Taylor Swift - New Romantics (2016) - 1500x1500Després d'una setmana de la estrena del videoclip de New Romantics en exclusiva a Apple Music, Taylor Swift finalment l'ha publicat a Youtube/VEVO per a que tots el poguem veure.
Aprofito aquest moment per opinar sobre a la polèmica que hi ha respecte a la llargada de la promoció de 1989 i el fet que hagi publicat 7 senzills/vídeos de cançons del disc. Primer que res m'agradaria aclarir algunes coses, tot i que ara ja no tant (Perquè l'he deixat descansar uns mesos) jo també vaig tenir un moment a finals de l'estiu i tardor de l'any passat on tenia 1989 completament cremat i també vaig tenir un moment, els primers mesos després del seu llançament on l'escoltava cada dia. Això és el que ha passat a la majoria de gent pel que sembla.
Un cop dit això, vull dir que en primer lloc: Taylor Swift té tot el dret del món a fer tants videoclips com vulgui, com si en vol fer cinquanta. En segon lloc, i més important: segur que us hagués encantat que després d'un disc amb tant d'èxit el vostre o la vostra cantant preferida hagués estrenat videoclips per a set cançons. Ja que els dos últims singles i vídeos han estat regals als fans, per dir-ho d'alguna manera, més que promoció per al disc. Si sou fans de Lady Gaga segur que no haurieu dit que no a dos videoclips per a dos cançons més de Born This Way, per exemple els de ScheiBe i Hair. Si sou fans de Katy Perry, no haurieu dit que no a un videoclip més de Teenage Dream, que segurament seria el de Peacock.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada