12 d’abr. 2016

Lady Gaga treballa amb Fernando Garribay a LG5

 En les darreres hores hem descobert que Lady Gaga i Fernando Garribay tornen a treballr junts 5 anys després i per què Lady Gaga va cancel·lar la seva gira conjunta amb Kanye West.
Comencem parlant de la notícia que Fernando Garribay estaria treballant en LG5, que hem conegut d'una manera una mica curiosa. Giorgio Moroder, un altre dels productors amb els que Lady Gaga ha treballat en cançons per aquest treball discogràfic, ha dit en una entrevista que en una de les cançons en les que ell hi treballa, també està involucrat el productor americano-mexicà. A continuació us deixo la llista de cançons que ell ha produit amb Gaga: Dance in the Dark, Americano, Bad Kids, Bloody Mary, Born This Way, The Edge of Glory, Fashion of His Love, Government Hooker, Heavy Metal Lover, Highway Unicorn (Road to Love), Marry the Night i The Queen.

Com poster ja sabreu, Lady Gaga i Kanye West planejaven fer una gira conjunta enre el mes de novembre de 2009 i gener de 2010, anomenada Fame Kills, que finalment va ser cancel·lada, pel que finalment The Monster Ball Tour va començar al Novembre del 2009 i no a la primavera del 2010, tal i com estava previst inicialment.
Fins ara mai haviem sabut per què es va cancel·lar aquesta gira, però ara en una entrevista recent el raper ha dit, clarament en referència a la gala dels VMAs del 2009: "Aquella nit quan vaig pujar a l'escenari va ser el principi del final de la meva vida. Lady Gaga va voler cancel·lar la gira des del dia següent. Ja saps de quina nit parlo. Jo només vaig dir el que tothom estava pensant. Així que, si em poso en problemes per dir la veritat, que hauria de dir la resta del temps?"
Per si no ho sabeu, durant la gala dels VMAs d'aquell any, Taylor Swift va ser premiada amb el premi a millor videoclip d'una artista femenina, i mentres acceptava el guardó el raper va pujar a l'escenari i la va interrompre, dient que el premi se'l mereixia Beyoncé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada