18 de juny 2022

Remescles 18/6

Aquest cap de setmana Ava Max, Tove Lo, Swedish House Mafia i Polimá Westcoast han presentat noves versions pels seus últims èxits.

Els xilens Polimá WestCoast i Pailita han aconseguit un dels èxits virals més gran de la temporada amb la seva col·laboració Ultra Solo. Ahir van estrenar l'esperat remix de la cançó, en què afegeixen Paloma Mami, Feid i De La Ghetto que segurament encara la portarà més amunt a les llistes d'èxits mundials. Molts cops trobo que aquesta mena de remescles que allarguen les cançons afegint-hi diversos convidats no acaben de funcionar i que es fan excessivament llargs, però en el cas del remix d'Ultra Solo, trobo que funciona prou bé i que aquesta versió em sembla més atractiva que la original.


Tove Lo compartia ahir la primera remescla oficial del seu últim senzill No One Dies From Love, que és la que n'ha fet el DJ/productor anglès 220 Kid. Porta la cançó a un so house que funciona molt bé i que dona a la cançó l'empenta que trobo a faltar a la producció original.

També vam poder escoltar ahir la primera remescla oficial per a Maybe You're The Problem d'Ava Max, signada pel DJ/productor neerlandès Moti (que ja va fer una remescla oficial de Kings & Queens). Ralenteix el tempo de la cançó i hi afegeix un drop genèric i sense gaire contundència, així que no puc dir qur aquesta remescla m'hagi convençut gaire.


Per acabar, tenim una nova remescla per a Moth To A Flame de Swedish House Mafia i The Weeknd. No està malament però, francament, crec que ja no esperava ningú i no és prou destacable per reviure l'interès en la cançó. Objectivament, Moth To A Flame és la única cançó de Paradise Again que ha tingut una recepció bona a nivell comercial, però si volen seguir promocionant el disc amb remescles, podrien agafar les cançons que no han destacat tant bé i donar-los una altra oportunitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada