18 de juny 2022

Novetats pop 17/6

Black Eyed Peas amb Shakira i David Guetta, Inna, Aya Nakamura i Lana del Rey han publicat nova música avui.

Black Eyed Peas, Shakira i David Guetta uneixen forces en un senzill conjunt anomenat Don't You Worry, una proposta dance que recorda molt al so de les col·laboracions de la formació estatunidenca i el DJ francès a finals de la dècada dels 2000. I precisament aquest so, que en certa manera podriem dir que està bastant passat de moda, és el principal encant de la cançó i el que la fa destacar entre els llançaments de la setmana. Més enllà d'això és una cançó poc més que correcta, que no destaca particularment ni per la producció ni per les aportacions dels cantants. Això sí, em sembla molt més tolerable que l'anterior col·laboració de Shakira i Black Eyed Peas, Girl Like Me.

Magical Love és el nou senzill d'Inna. No trobo que sigui una cançó dolenta, però últimament la cantant romanesa sembla que està prioritzant publicar el màxim de música possible a fer que cada llançament tingui la seva personalitat i alguna cosa que el faci destacar. I aquest nou senzill, francament, em deixa totalment indiferent. Com a mínim el seu anterior llançament, Talk en col·laboració amb Ilkay Senacan (que arribava a les plataformes digitals fa tot just dues setmanes) tenia una producció original a la tornada que la feia destacar.

Aya Nakamura també presenta nou senzill avui. Es diu Méchante i aposta per un so molt estiuenc que combina sons urbans i influències de la música africana. 


Avui arribava finalment a les plataformes digitals la versió que Lana del Rey va fer de Buddy's Rendezvous de Father John Misty. Originalment havia sortit com a pista addicional de l'edició especial de l'àlbum més recent del cantautor, Chloë and the Next 20th Century, estrenat el passat més d'abril.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada