21 de juny 2022

Discos més esperats estiu

Avui comença oficialment l'estiu i, com ja és tradició, us proposo repassar els llançaments que arribaran en els propers tres mesos de la mà d'artistes com Rina Sawayama, Halsey, Lizzo o Beyoncé.

Amb data anunciada

Halsey -  Hopeless Fountain Kingdom: Live from Webster hall [24/6]

De la mateixa manera que Halsey va celebrar el cinquè aniversari del seu primer llarga durada Badlands amb un disc en directe, aquest mateix divendres podrem escoltar el disc que commemora l'aniversari del seu segon àlbum Hopeless Fountain Kingdom. D'una banda és el meu disc preferit de Halsey i de l'altra, el disc en directe de Badlands no em va emocionar gens, així que no sé que esperar-me d'aquest nou llançament.




Mabel - About Last Night... [15/7]

Exactament 52 setmanes després d'estrenar-ne el primer avançament "Let Them Know", el proper 15 de juliol podrem escoltar el segon treball discogràfic de Mabel About Last Night. Inclourà un total de 13 pistes, entre les quals també hi ha els senzills "Good Luck" (amb Galantis i Jax Jones) i "Overthinker" (amb 24kGoldn). About Last Night serà un disc molt més orientat al dance i en què quedarà poc dels sons urbans que influenciaven les seves primeres cançons.



Lizzo - Special [15/7]

També el 15 de juliol podrem escoltar Special, el nou disc de Lizzo. Inclourà 12 pistes, entre les quals hi ha l'èxit viral "About Damn Time". Per aquest disc, Lizzo ha treballat amb un bon grapat dels productors més coneguts del panorama pop contemporani, com Ricky Reed, Max Martin, ILYA o Benny Blanco.


Beyoncé - Renaissance [29/7]

Reinassance és el títol de l'esperat setè àlbum d'estudi de Beyoncé en solitari, que arribarà a finals del mes que ve i del que encara no n'hem pogut escoltar cap cançó ni conèixer-ne cap detall més enllà del títol i la data de llançament. La mateixa cantant ha anunciat que serà un disc inspirat tant pel country com per la música house, així que és clar que serà diferent dels seus últims projectes.


Malaa - Don Malaa [Setembre]

Encara no tenim data confirmada, però el DJ/productor francès ha confirmat que podrem descobrir el seu primer àlbum d'estudi Don Malaa el proper mes de novembre. De fet, tampoc no sabem encara si algun dels seus llançaments recents en formarà part o si, com tants altres DeeJays, aprofitarà el seu llarga durada per canviar d'estil.


Rina Sawayama - Hold The Girl [2/9]

A principis de setembre podrem escoltar el segon àlbum de Rina Sawayama, Hold The Girl, que arribarà dos anys i mig de convertir-se en una de les artistes emergents més destacades del pop alternatiu amb el seu primer llarga durada Sawayama. L'únic avançament que n'hem pogut escoltar de moment es diu "This Hell" i és una cançó pop-rock amb influències gòtiques que recorda al disc Born This Way de Lady Gaga. Però tenint en compte com de variat va ser el seu anterior projecte, segur que a Hold The Girl també hi trobarem cançons d'estils molt diversos.


Sense data anunciada

Blackpink

En l'any i mig que ha ha passat des del llançament del primer llarga durada de la formació coreana, Lisa i Rosé han publicat música en solitari però no hem tingut nova música de Blackpink. Segons apunten rumors bastant fiable, això està a punt de canviar perquè preparen el seu retorn el proper mes d'agost. El que no sabem és si serà amb un EP/mini-àlbum o amb un segon àlbum.


Calvin Harris - Funk WAV Bounces vol 2

Cinc anys després de Funk WAV Bounces, l'últim llarga durada de Calvin Harris que s s'allunyava de la música electrònica per apostar per influències R&B i sons retro, el productor de "One Kiss" i "Feel So Close" ha anunciat que el seu proper projecte serà la seva continuació. Ja hem pogut escoltar un avançament del projecte, un senzill anomenat "Potion" que compta amb les veus de Dua Lipa i Young Thug. Encara no sabem quan podrem escoltar el disc sencer, però tenint en compte el so tan estiuenc que té, no creiem que tardi gaire. El que sí que és clar és que tindrà un bon grapa d'estrelles del pop i el hip-hop com a artistes convidades. El primer volum ja va tenir convidats com Nicki Minaj, Katy Perry, Migos, Frank Ocean, Pharrell o Ariana Grande.

Megan Thee Stallion

En una entrevista recent amb la revista Rolling Stone, la rapera ha anunciat que té previst publicar el seu nou àlbum abans que acabi l'estiu. En principi, hi podrem trobar els seus dos senzills més recents: "Sweetest Pie", amb Dua Lipa, i "Plan B", en solitari.

Tove Lo

La Cantant sueca va anunciar fa uns mesos que podriem escoltar el seu nou projecte abans que acabi aquest any. A principis de 2022, Tove Lo va estrenar "How Long" com a part de la banda sonora de la sèrie de HBO Euphoria. A la primavera, va estrenar "No One Dies From Love" que, tot i que no ho ha estat promocionat oficialment d'aquesta manera, es pot donar per fet que serà el primer avançament del seu proper àlbum. No sabem si arribarà abans que acabi l'estiu, però, en tot cas, si tenim en compte que són dos de les millors cançons pop que han sortit enguany, no tinc cap dubte que el nou àlbum de Tove Lo no decebrà.



Swedish House Mafia

Tot just fa dos mesos que el trio suec va publicar Paradise Again, el seu primer àlbum de llarga durada i el disc que materialitzava el seu retorn, per tant encara haurem d'esperar bastant pel seu proper disc (si és que decideixen fer més àlbums). El que sí que tindrem en els propers mesos, segons ells mateixos han confirmat, és la reedició de Paradise Again. Encara no tenim cap informació pel que fa a quan podria veure la llum, però tenint en compte que començaran la seva gira el 29 de juliol, segurament arribarà a finals del mes que ve.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada