25 de juny 2022

Novetats 25/6

Beyoncé, Tove Lo, Sam Feldt, Meghan Trainor, i David Guetta amb Dimitri Vegas protagonitzen les novetats de la setmana.

Tove Lo ha estrenat un nou avançament del seu proper àlbum Dirt Femme, que sortirà el proper 14 d'octubre i que ja serà el cinquè de la seva discografia. És una cançó lenta amb una producció molt minimalista que contrasta molt amb el pop electrònic a què la cantant sueca ens té acostumats. I la veritat és que, tot i que Tove Lo és una artista que m'agrada molt, les seves cançons que van en aquesta direcció mai m'acaben de convèncer.

Dimarts Beyoncé estrenava gairebé per sorpresa Break My Soul, el primer avançament del seu nou àlbum Renaissance. Break My Soul va en una direcció totalment diferent dels últims projectes de la intèrpret de Halo, no només pel seu so fortament inspirat en la música house dels anys 90 sinó pel seu caràcter més lleuger i fàcilment digerible. A nivell vocal, és una cançó una mica plana i, més enllà d'aquest canvi d'estil, és una cançó poc arriscada i espero que Renaissance inclogui propostes dance més innovadores, però he de dir que m'ha agradat bastat i que ha estat la meva novetat preferida de la setmana.


David Guetta, Dimitri Vegas, Azteck i Nicole Scherzinger estrenaven ahir un senzill conjunt anomenat The Drop. És una proposta house repetitiva i sense gaire profunditat que no té absolutament que la faci destacar malgrat estar signada per quatre noms ben coneguts.

Per acabar, tenim Bad For Me, la cançó amb què Meghan Trainor enceta la promoció del seu quart àñbum Takin' It Back. Aquest nou senzill, en col·laboració amb Teddy Swims, és una balada amb influència country en què no hi ha cap rastre del retorn al pop desenfadat de les seves primeres cançons que Meghan Trainor havia anunciat per al seu nou disc. No em sembla una cançó dolenta i és clar que com a part del disc no destacaria negativament en cap cas, però no té massa personalitat ni el nivell que m'hauria agradat veure en el senzill que acompanya l'anunci del seu nou disc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada