3 de gen. 2022

The Weeknd publicarà divendres el seu nou disc

El nou àlbum de The Weeknd va ser un dels projectes que vam incloure a l'article dels discos més esperats del 2022 que vam publicar fa un parell de dies, però el que crec que no s'esperava ningú és que sortiria tan aviat: Dawn FM, el cinquè àlbum de llarga duració de l'artista canadenc arribarà a les plataformes digitals aquest divendres, dia 7 de gener.

El mes d'agost, The Weeknd va estrenar la seva cançó en solitari (i com a artista principal) més recent: Take My Breath Away, que en principi anava a ser el senzill de presentació d'aquest projecte i que compta amb la producció de Max Martin, Oscar Holter i el mateix cantant. Aquesta cançó feia anticipar un disc que seguiria totalment en la línia del seu predecessor After Hours. Però jo crec que precisament aquesta va ser la raó per què no va acabar de funcionar a nivell comercial i veig probable que hagin decidit ajornar el llançament del disc fins ara (5 mesos després d'anunciar-lo i pràcticament sense parlar-ne des d'aleshores) i fer alguns canvis. El retard també podria ser conseqüència de com el temps que es tarda en produir còpies físiques s'ha vist allargat a causa de la pandèmia, però tenint en compte que encara no se sap si els vinils ja estaran preparats per sortir aquest divendres, dubto molt que sigui per aquesta segona raó. 

El que sí que ha publicat The Weeknd aquesta tardor és un bon grapat de col·laboracions amb artistes tan diversos com Rosalia, Post Malone, Swedish House Mafia, Kanye West i FKA Twigs. Caldrà estar atents per veure si algun d'aquests artistes li torna el favor i apareix com a convidat a Dawn FM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada