23 de gen. 2022

Novetats 23/1

Sorana amb David Guetta, Michael Calfan amb Nadia Ali, Sigala i Purple Disco Machine protagonitzen les novetats dance d'aquesta setmana.
Melody és el nou senzill del DJ/productor britànic Sigala, que recuper el so house molt suau i molt comercial de la majoria dels seus llançaments. És una cançó més aviat simple que no és particularment interessant ni aporta res de nou, però té un punt que la fa força enganzosa i m'ha agradat bastant més que la majoria de produccions de Sigala.


Després de cinc anys component cançons per a artistes com els Chainsmokers o Alan Walker i posant veu a senzills de productors d'artista electrònica, Sorana estrenava divendres el seu primer senzill com a artista principal. La nova cançó d'aquesta artista romanesa establerta als Estats Units es diu Redrum i compta amb la col·laboració de David Guetta, precisament un dels artistes amb qui ja havia treballat com a compositora. És una cançó mid-tempo amb una producció que recorda molt a la de Dangerous, un so totalment allunyat al que David Guetta ha estat fent els últims anys i que m'agradaria que reprengués. Però irònicament, em fa la sensació que Redrum és una cançó que hauria lluït molt més amb una altra producció, tot i que m'agrada bastant. Haurem d'estar atents als propers llançaments de Sorana.


Purple Disco Machine i Sophie And The Giants estrenaven divendres la seva nova col·laboració In The Dark. Un cop més, hi trobem la barreja de sons electrònics i elements disco de la música del DJ/productor alemany. És un so que en un primer moment em va encantar, però crec que ha fet servir aquesta fórmula ja tantes vegades i amb tan poca variació que ja s'ha desgastat bastant.



Per acabar, tenim el nou senzill de Michael Calfan. La nova producció del francès es diu 3,2,1 i compta amb la veu de Nadia Ali, una artista de qui fa temps que no en sentia res. És una proposta house amb un so molt més comercial del que haviem vist en els últims llançaments de Michael Calfan.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada