28 de gen. 2022

Novetats dance 28/1

Disclosure, Kura, Topic amb Robin Schulz, Lucas & Steve, Tujama o Armin Van Buuren han estrenat avui les seves noves produccions.

Comencem parlant de la nova proposta de Topic. Es diu In Your Arms i compta d'una banda amb la co-producció de Robin Schulz i Paul Van Dyk i, de l'altra, amb la veu de Nico Santos. És un senzill dance totalment enfocat a les ràdios que no sona malament del tot, però tampoc resulta memorable en absolut. Encara és podria dir que l'apartat vocal és el punt fort d'In My Arms, malgrat que tampoc no és res de l'altre món. De la producció, en canvi, poques coses en podem salvar. En definitiva, una cançó força decebedora: venint de quatre noms tan coneguts, esperava que ens oferís alguna cosa bastant més interessant i/o memorable.


Lucas & Steve estrenen avui un nou senzill en col·laboració amb la cantant britànica Laura White, que ja hem vist posar veu a produccions de Moti i Angemi. Set You Free compta amb una producicó totalment inspirada en el house clàssic. Fins i tot el tipus d'interpretació vocal de Laura White recorda molt als clàssics de la música house dels anys 90. Per tant, representa un trencament enorme amb l'estil que Lucas & Steve han estat fent els últims anys. Haurem de veure si és un canvi puntual o si, de la mateixa manera que fa uns anys es van allunyar del Deep/Future House per passar a produir principalment Progressive House, el duo neerlandès ara deixarà el Progressive en favor d'aquest so House més clàssic.



Després de més d'un any sense estrenar cap senzill original, Disclosure presenten avui You've Got To Let Go if you Want To Be Free. És una col·laboració amb Zedd, malgrat que té un nivell que fa molt de temps que no trobem en la música del productor de Spectrum i 365. Aposta per un so house elegant i compta amb una producció de què es nota que han cuidat molt tots els detalls. Sens dubte, la novetat més interessant de la setmana en el món de la música electrònica.


Tujamo deixa de banda l'electro house en el seu nou senzill Down. En aquesta ocasió, el DJ/productor alemany proposta un so que fusiona pop i progressive house a l'estil Avicii. Bé, de fet, jo qualificaria l'estil d'aquesta cançó com un estil simplificat i més pobre del de les produccions del desaparegut músic suec. Però, malgrat el que pugui semblar llegint aquesta descripció, trobo que tot plegat funciona prou bé. Això sí, una llàstima que Tujamo no doni crèdit d'artista convidat al cantant que hi posa veu, perquè realment l'apartat vocal és un dels punts forts de Down.


Human Touch és el títol de la nova proposta d'Armin Van Buuren, que compta amb la veu del cantautor anglès Sam Gray. En conjunt, no està malament, però més aviat per mèrit del vocalista: la producció, malgrat venir d'un artista amb tanta trajectòria i tan reconegut, em sembla extremadament fluixa.


Mr. Belt & Wezol i RSCL uneixen forces a Mistakes, una pista house bastant repetitiva però amb un sintetitzador que t'hi manté enganxat i li dona un toc que la salva de ser igual de bàsica que la nova producció d'Armin van Buuren de què acabem de parlar.


Per acabar, tenim Thinking About You de Kura i Vedenzo. És una producció future rave que no està gens malament i bastant original, malgrat mantenir-se dins els límits d'un gènere amb tan poc marge per innovar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada