28 de gen. 2022

Novetats pop 28/1

Grimes, Tove Lo, Charli XCX amb Rina Sawayama i The Chaisnsmokers protagonitzen les novetats pop de la setmana.

Charli XCX i Rina Sawayama uneixen forces a Beg For You, el tercer senzill que l'autora de Vroom Vroom avança des del seu proper àlbum Crash. Beg For You sampleja Cry For You de September. Vaja, de fet es podria dir que la cançó sencera es basa en aquest clàssic de la música dance del 2008. No només es pot criticar Beg For You per no acabar-se d'allunyar gaire de la cançó que interpola, el que realment ha fet que la cançó no m'acabi d'agradar és que no trenca amb la força que ens esperariem. Posats a agafar prestats elements de l'èxit de September, crec que s'han deixat el més important. Beg For You no sona malament, però la veritat és que tenint en compte el sample i que és l'esperada primera col·laboració entre dues artistes tan apreciades en la vessant alternativa del pop, m'esperava una cosa bastant millor i amb un so més potent.

Una altra novetat de què m'esperava una mica és Shinigami Eyes, el nou senzill de Grimes. Ara bé, en aquest cas la petita decepció té una justificació ben diferent: la productora canadenca va anunciar la cançó l'estiu passat i en va ensenyar diversos fragments a les xarxes socials. I la decepció ha arribat en veure més de mig any després, quan per fi ha sortit oficialment, que ja haviem sentit absolutment tot el que aquesta cançó ofereix. Més enllà d'això, no està malament: tot i que és cert que resulta una mica plana i que no m'agradat tant com el seu anterior senzill Player of Games.

Dimecres arribava a les plataformes digitals el nou senzill de Tove Lo, que es diu How Long i que forma part de la banda sonora d'Euphoria. És la primera cançó que la cantant sueca publica com a artista principal des del setembre del 2020, encara que l'any passat sí que la vam poder sentir posar veu a produccions d'Alok i Martin Garrix. How Long és una proposta synthpop que s'apropa bastant al so de Blue Lips i Lady Wood i no està gens malament.


Per acabar tenim High, el primer avançament del quart disc dels Chainsmokers. El duo estatunidenc ja havia compartit un parell de covers a Soundcloud, però ara, amb la seva primera cançó original des del 2019, el retorn dels Chainsmokers ja és una realitat. És una barreja de pop i trap que deixa la música electrònica en un pla més aviat secundari. De fet, High només té un drop i no apareix fins passat els dos minuts i mig. No tenia unes expectatives gaire altes amb el retorn dels Chainsmokers, però he de dir que no em desagrada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada