2 de gen. 2022

Rosalia avança dues cançons de Motomami

Aquesta setmana, Rosalia ha publicat dos vídeos a les xarxes socials en què podem escoltar fragments de dues de les cançons que formaran part del seu esperadíssim nou àlbum Motomami. L'artista catalana també va fer el mateix amb La Fama dues setmanes abans de publicar-la de manera oficial, per tant el disc o si més no un segon single podrien arribar molt aviat.

La primera d'aquestes dues cançons es diu Saoko i aposta per una fusió de reggaeton old school i sons electrònics que recorda bastant  al de la seva col·laboració amb Arca del 2019, KLK. De fet, no sabem qui l'ha produït, però no em sorprendria que fossin precisament Arca i Rosalia. Interpola Saoco de Wisin, Yandel i Daddy Yankee. Pel que podem veure al fragment que n'ha avançat només n'agafa una frase, però caldrà esperar a sentir la cançó sencera per veure si n'agafa algun element més. 


L'altre avançament que ens ha donat és Candy, un altre reggaeton, però aquest cop amb un so molt més convencional, que recorda a La Noche de Anoche. Si hagués d'apostar qui l'ha produït, diria Tainy. I he de dir que aquesta m'emociona bastant menys que Saoko.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada