14 de gen. 2022

Novetats EDM 14/1

Martin Jensen, Tchami, NERVO i Nicky Romero han estrenat avui noves produccions originals.

Comencem parlant de Flames, la nova proposta de NERVO en col·laboració amb la vocalista londinenca Salena Mastroianni. És una producció house molt simple, en què practicament només tenim la percussió i uns acords de piano i en què, malgrat tenir-ne a les productores com a artistes principals, el protagonisme és més aviat per a la veu. No està malament, però és una cançó simple i sense massa personalitat, sota el meu punt de vista.

Nicky Romero publicava ahir el seu primer senzill del 2022, una col·laboració amb GATTÜSO i Jared Lee. És un progressive house correcte, però que dona poques raons per tornar-la a escoltar més enllà d'un parell de vegades.


Martin Jensen, Cheat Codes i Theresa Rex uneixen forces en un senzill anomenat Running i orientat al future house. Un cop més, no està malament, però no ofereix res que no hàgim vist ja moltes vegades.

Tchami i AC Slater comencen aquesta nit la seva gira conjunta per Amèrica del Nord i fa unes hores han publicat una nova producció conjunta, que es diu Only One. És la tercera col·laboració del nord-americà i el francès, després de Missing You (del 2015) i Dealer (del 2017). La veritat és que Only One ha acabat sonant exactament com m'esperava: una vocal simple que recorda al house dels anys 90 i una producció contundent, molt enfocada als greus i amb més d'un so excèntric. No és la faceta de Tchami que m'agrada més, però és el que tocava per donar el tret de sortida a una gira com la que està a punt de començar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada