30 de set. 2018

Top 10 novetats Setembre


Malgrat que fins l'agost, aquest ha estat un any molt fluix pel que fa a nous llançaments, el mes de Setembre ha estat excel·lent en aquest aspecte, amb nova música d'Inna, Lady Gaga, Mike Posner, Lana del Rey o Martin Garrix, per posar-ne alguns exemples. Aquestes són les meves deu novetats preferides, que a més us intentaré explicar en no més de 3 línies de text.
No he sel·leccionat més d'una novetat per artista, malgrat que Lana del Rey i Nicky Romero, tots dos en a llista, han publicat dos senzills aquest mes de Setembre.



10. INNA - No Help



Comencem amb la nova proposta de la cantant romanesa, una cançó tropical que potser cau en sonar genèrica, però que igualment m'ha agradat bastant. Molt en la línia del que sempre fa ella: no passarà a la història de la música, però és una cançó dance correcta i un estil que em venia molt de gust.

9. Rita Ora - Ley You Love Me



Rita Ora ha anunciat oficialment el seu segon àlbum d'estudi, que tinc moltes ganes de sentir, després de molts problemes i retards, i el promociona amb aquest nou senzill. Més fluix que Your Song i Anywhere, però igulalment una cançó que està prou bé, tot i que esperò que n'hi hagi de millors.

8. The Chainsmokers i Kelsea Ballerini - This Feeling


Després de provar nous estils, els Chainsmokers tornen a l'electropop amb una cançó simple i potser no massa original, però amb un resultat brillant sota el meu punt de vista.

7. Machine Gun Kelly - Rap Devil 



Deixant de banda que és una resposta a l'atac d'Eminem, aquesta proposta de Machine Gun Kelly dins el seu nou EP Binge, on rapeja sobre una producció de Ronny J sense dubte s'ha convertit en la meva cançó del gènere preferida del mes.

6. Martin Garrix, Justin Mylo i Dewain Whitmore - Burn Out



Martin Garrix publica una de les seves propostes més encertades en els últims anys acompanyat de Justin Mylo a la coproducció. Malgrat que trobo que el seu anterior senzill High On Life està molt bé, feia anys que no escoltava tantes vegades una proposta de Garrix (a excepció de Like I Do).


5. Nicky Romero, Deniz Koyu i Walk Off The Earth - Paradise



Nicky Romero ha publicat molta nova música en els últims mesos, però per mi cap no és tan encertada com aquesta col·laboració amb Walk Off The Earth i Deniz Koyu on troba l'equilibri perfecte entre estrofes i tornada pop i producció més ballable.


4. Mark Ronson, Diplo i Dua Lipa - Electricity



Mark Ronson i Diplo ja havíen publicat algunes propostes conjuntes sota el nom de Silk City, però la primera amb realment aspiracions comercials és aquesta gran cançó Deep House que compta amb la veu de Dua Lipa i que és una mica One Kiss, però millor.

3. AlunaGeorge i Cautious Clay - Superior Emotion



AlunaGeorge tornen al so de Body Music pel primer avançament del seu tercer disc, l'EP Champagne Eyes, que surt la setmana que ve. Malgrat que reconec que no em va encantar ja la primera vegada ni m'agrada tant com la seva col·laboració amb SG Lewis (Hurting) és una gran cançó.

2. Lady Gaga i Bradley Cooper - Shallow



Un segon lloc molt aprop del número 1 és per Lady Gaga i Bradley Cooper amb el primer avançament de la banda sonora d'A Star Is Born, la pel·lícula que tots dos protagonitzen i s'estrena la setmana vinent.

1. Lana del Rey - Venice Bitch


La meva cançó preferida del mes és Venice Bitch, en la què definitivament Lana del Rey ens demostra que pot allunyar-se del seu estereotip de cançó i obtenir bons resultats iguamlent. Tot i que no negaré la evidència que té una duració excessiva, ningú us obliga a sentir-la sencera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada