16 de set. 2018

Crítica: Felix Sandman - Emotion


Divendres es va publicar digitalment Emotions, l'àlbum debut de Felix Sandman, un artista que he conegut fa poc. No tinc cap expectativa pel disc, així que a veure amb què ens sopren aquest cantant suec.
Vaig  coneixer Sandman arran de la seva col·laboració amb Benjamin Ingrosso de fa uns mesos Tror Du Att Han Bryr Sig, i aleshores vaig decidir escoltar la següent cançó en solitari que va publicar Imprint, un dels senzills d'aquest disc. De fet, ell i Ingrosso estan fent una gira conjunta pel seu país que finalitzarà el 17 de Desembre a Estocolm.

Però comencem a parlar del seu primer disc en solitari, ja que havia format part d'una boyband durant uns anys, que conté 11 cançons -totes en anglès- on va combinant el pop amb una gran quantitat de gèneres: R&B, electrònica, trap i alguna balada, totes amb bon resultat. Per tant queda un disc força variat, i que no es fa monòton en cap moment, però que tampoc aporta res de nou.



És un disc correcte, que segurament escoltaré bastant (com a mínim fins que arribi el de Benjamin Ingrosso) i que presenta un nivell molt bo per ser que es tracta d'un perfil d'artista (cantant de 19 anys recent sortir d'una boyband orientada al públic adolescent) que acostumen a presentar discos molt fluixos. No cal ni dir que queda un disc millor que el dels integrants de One Direction, però també he de dir que m'ha agradat bastant més que l'àlbum que Camila Cabello va presentar a principis d'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada