29 de set. 2018

Novetats setmana 39.2

Encara ens queden algunes novetats per comentar aquesta setmana, de la mà de Nicky Romero i StadiumX entre altres.



Si us sóc sincers quan he vist que Nicky Romero ha tret un altre senzill -l'anterior va sortir fa dos setmanes- trobava que era una mica excessiu, però només m'ha calgut escoltar aquesta nova proposta, anomenada Paradise, per oblidar-me d'aquest pensament. Paradise, on col·labora amb Deniz Koyu a la coproducció i amb Walk Off The Earth a la veu, presenta un equilibri perfecte entre producció melòdica i ballable, i també un gran equilibri entre vocal i producció. per tant tant si us agrada el pop com la música EDM no us la podeu perdre.



Lucas & Steve segueixen en la línia de You Don't Have To Like it en el seu nou senzill. Pels que no heu vist l'eufemisme, la línia és la de copiar Avicii. El resultat no és dolent, però d'Avicii només n'hi ha un. I ells no, precisament. A més, trobo que



Vargas & Lagola han estrenat la seva primera nova cançó des de Roads, el seu anterior senzill que va ser publicat el passat mes de Febrer i que jo considero una de les millors de l'any. En aquesta nova proposta, anomenada Selfish, segueixen en el seu estil, i malgrat que és una molt bona cançó no m'ha deixat bocadabat com va fer-ho Roads. No està penjada en cap plataforma pública (ni SoundCloud ni YouTube), així que us deixo els links a la que feu servir vosaltres.

Fa anys que penso que Mr. Belt & Wezol no han tret res decent des de fa molt de temps. El seu nou senzill Reckless no m'ha fet canviar d'opinió.



Ara sí, ja acabem amb les novetats de la setmana, que han estat molt nombroses en aquesta ocasió, amb la nova remescla de StadiumX, que és la que han fet a l'actual senzill de Deepend amb Jow Killington, anomenat Could Be Love. El resultat és bo, però com ja us he dit moltes altres vegades no et dóna massa alicient per tornar-la a sentir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada