30 de maig 2018

Llistes setmana 22

Resultat d'imatges de dua lipa 2018

Una setmana més, fem un cop d'ull a les llistes dels mercats més destacats.


Calvin Harris i Dua Lipa acumulen ja 6 setmanes a la primera posició de la llista britànica, pel que One Kiss iguala a We Found Love com la producció de l'escocès amb més setmanes al capdamunt d'aquesta llista.
Pocs canvis al top 10, amb Anne Marie i David Guetta aconseguint noves màximes posicions: Ella amb 2002 al número 4 i ell amb la seva col·laboració amb Sia, anomenada Flames, que puja de número 9 al 7.



El nou senzill de Clean Bandit i Demi Lovato Solo entra al número 12. Realment m'esperava que entrés a una posició més alta veient l'excel·lent rebuda que han tingut tots els senzills recents de Clean Bandit. Encara pot pujar, d'això no n'hi ha cap dubte. Man Down de Shakka i AlunaGeorge fa una espectacular pujada del número 40 al 28. Es converteix en la segona cançó d'AlunaGeorge que més alt ha arribat (encara que sigui una col·laboració), després que al 2014 el senzill de Disclosure en el què van participar, White Noise, es arribés al número 2.



Als Estats Units, la llista d'aquesta setmana no l'hem coneguda fins avui, ja que aquest cap de setmana era festiu: Drake torna a la primera posició amb Nice For What i God's Plan es manté a la tercera posició. La nova col·laboració del raper de Toronto amb Lil Babye, anomenada Yes Indeed, puja fins a la sisena posició, deixant-lo per segona vegada aquest any amb tres cançons al top 10.



Zedd aconsegueix una nova màxima posició per The Middle, situant-se al número 5 i Ella Mai, una artista de la què no havia sentit mai a parlar, entra per primera vegada en la seva carrera entre les deu primeres posicions del Hot 100 amb Boo'd Up.
Fake Love, el nou senzill de BTS, entra directe al número 10, fent història com el grup coreà que assoleix una posició més alta a les llistes dels Estats Units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada