1 de maig 2018

Notícies setmana 18

Resultado de imagen de charlie puth voicenotesAvui hem de comentar notícies relacionades amb Charlie Puth, Nicki Minaj, Nicky Romero, Ariana Grande i Meghan Trainor.

Meghan Trainor ha anunciat que ben aviat llançarà un nou senzill anomenat Let You Be Right, del què ja n'està filmant el vídeo. Espero que tingui més sort que No Excuses a les llistes, però sobretot espero que sigui millor cançó.

Ariana Grande ha confirmat el títol d'una cançó per a AG4: R.E.M. Més enllà d'això, es rumoreja que serà el segon senzill del disc i que es posarà a la venda en pocs dies/setmanes

Dijous Charlie Puth estrenarà una nova cançó del seu proper disc VoiceNotes, que es posa a la venda divendres de la setmana que ve, dia 11. Ja en coneixem cinc cançons: Attention, How Long, If You Leave Me Now, Done For Me i Change.


El videoclip de Barbie Tingz de Nicki Minaj es publicarà aquest divendres, tal com ella mateixa ha confirmat en un comentari d'Instagram.

ROZES i Nicky Romero van ser a Good Morning Americ per promocionar la seva col·laboració Where Would We Be. És el segon directe televisat per la cançó.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada