11 de maig 2018

Novetats setmana 19

Resultado de imagen de conor maynard 2018Aquesta setmana hem rebut nova música de Conor Maynar, Meghan Trainor, Rita Ora i Breathe Carolina.


La primera s'anomena Let You Be Right, i té un estil que fusiona pop amb unes certes influències disco, d'una manera semblant al Chained To The Rhythm de Katy Perry. No només és una  cançó més bona, sinó que infinitament més interessant que el primer senzill del seu proper disc No Excuses.



L'altra cançó, Can't Dance, és (irònicament) una cançó dance força potent (pels estàndards que tenim per ella), on també la veiem en un registre nou per ella i en el seu millor nivell.



Després d'aquestes dos cançons ja us puc dir que torno a estar amb moltes ganes de sentir el tercer àlbum de Meghan Trainor.

Rita Ora ha estrenat un nou senzill, acompanyat de Bebe Rexha, Cardi B i Charli XCX. Ja us he dit que les últimes propostes de l'artista britànica d'origen Kosovar en solitari m'han encantat (Anywhere i Your Song), però aquesta col·laboració encara és pitjor del que m'esperava, i això que no tenia unes expectatives massa altes.



Breathe Carolina i Dropgun ens porten una dosi del Progressive House potent que tant trobem a faltar amb Sweet Dreams.



R3hab i Conor Maynard han col·laborat a Hold On Tight.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada