7 de maig 2018

Llistes setmana 19

Resultado de imagen de calvin harrisone kissDrake segueix dominant als Estats Units, mentres que Calvin Harris i Dua Lipa segueixen encapçalant la llista britànica.


One Kiss passa una tercera setmana al capdavant de la llista del Regne Unit, mentres que Ariana Grande i Drake també es mantenen immòbils completant el top 3.
Al número 5 hi trobem 2002 d'Anne Marie, que puja tres posicions en la seva segona setmana.
David Guetta i Sia segueixen pujant amb Flames, del 33 al 19. També aconsegueix una nova màxima posició la col·laboració del francès amb Martin Garrix i Brooks, Like I Do, al número 29. 


Resultado de imagen de drake nice for what
Als Estats Units, Drake es manté una quarta setmana a la primera posició amb Nice For What. A la segona, puja Psycho de Post Malone, gràcies a l'impuls que aquest senzill ha rebut a causa del llançament de l'àlbum Beerbongs & Bentleys. Torna a tancar el podi Drake, en aquesta ocasió amb la seva anterior proposta God's Plan.
Never Be The Same de Camila Cabello entra al top 10, situant-se la número 6 i escalant set posicions, gràcies a que ja portava una trajectòria ascendent i que n'ha publicat una nova versió. És el segon top 10 consecutiu per ella des del seu àlbum debut Camila. Tenint en compte que aquest single va sortir al Desembre, espero que el seu equip doni per acabada la promoció de NBTS i esculleixi un altre senzill del disc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada