21 d’abr. 2015

Remix EP: Nervo - It Feels

Nervo - It Feels (Boehm Remix)Ja disponible l'EP de remescles d'It Feels, el penúltim senzill de les NERVO (El darrer és Haute Mess) des del seu àlbum Collateral, que sortirà en els propers mesos. Ja fa unes setmanes va sortir una remescla oficial d'aquest tema feta per KSHMR, que no s'inclou aquí, però que també us he deixat a la llista de reproducció per si no l'havíeu sentit.


La primera remescla és la de Wolfpack que és un horror. No només és Bigroom del dolent, a més té alguns canvis bruscos que resulten desagradables.
La segona és la de Jordy Dazz que també aporta una visió molt contundent, extremadament ballable i festivalera que combina elements de Melbourne Bounce i Big Room. El resultat és realment bo.
La següent remescla és la de Pink is Punk, que torna a ser contundent. Aquesta remescla la he trobat més normaleta, està bé però no és especialent bona.
La quarta remescla és la de Boehm, que és la més relaxada i suau de totes. Practicament és una versió acústica. Si preferiu el pop a la música electrònica, possiblement sigui la remescla que més us agradi.
La darrera remescla és la de Myers, que proposa un progressive house molt enèrgic i amb un kick molt contundent. La producció està més o menys bé, però la vocal a estones sona com si no estigues ben sincronitzada.

Per mi cap de les remescles d'aquest EP supera de la KSHMR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada